• wegens extreme drukte bij de bezorgdiensten kan het voorkomen dat pakketjes later binnen komen dan verwacht.
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld is volgende dag geleverd!
  • wegens extreme drukte bij de bezorgdiensten kan het voorkomen dat pakketjes later binnen komen dan verwacht.
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld is volgende dag geleverd!

Op werkdagen voor 15:00 besteld is de volgende dag geleverd. Op zaterdagen voor 12:00 besteld is maandags geleverd*

Wij versturen onze pakketten via DHL. Zij leveren van maandag tot en met zaterdag. En uw pakket is middels track and trace te volgen.

Wij leveren aan klanten in Nederland en België. De verzendkosten bedragen 2,95 voor zowel Nederlandse als Belgische klanten. Bestellingen vanaf €75 bezorgen wij gratis in Nederland en België.

Klanten die binnen een straal van 20 km vanaf Damwoude, Friesland wonen hebben de mogelijkheid voor same day delivery. Wij brengen zelf de pakketten rond vanaf 18:00. Tijdens je bestelling kies je dan voor de optie bezorging. Dit is een gratis dienst.

Bestel je meerdere spellen, waarvan sommige spellen als pre-order of reservering zijn aangemerkt, dan versturen wij je bestelling over meerdere zendingen. En sturen wij zodra de overige spellen beschikbaar zijn, deze na zonder extra kosten.

Omdat niks zo vervelend is als een spel beschadigd binnen krijgen, verpakken wij onze spellen extra goed. Hierin maken wij gebruik van biologisch afbreekbare verpakkings- en opvulmaterialen, met uitzondering van de plastic hoekjes.

In de meeste gevallen bezorgd DHL de volgende werkdag de spellen bij je thuis. Enige vertragingen bij DHL hebben wij niet in de hand. Zij hebben 10 dagen de tijd om het pakket alsnog bij u af te leveren.

Mocht je klachten of vragen hebben over je levering, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

*Pakketten naar België kunnen langer onderweg zijn.