• wegens extreme drukte bij de bezorgdiensten kan het voorkomen dat pakketjes later binnen komen dan verwacht.
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld is volgende dag geleverd!
  • wegens extreme drukte bij de bezorgdiensten kan het voorkomen dat pakketjes later binnen komen dan verwacht.
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld is volgende dag geleverd!

Ik wil retourneren wat nu?

Welke retour mogelijkheden zijn er?

Je mag 14 dagen na levering retourneren en zijn er opties;

- Je mag kosteloos je spel bij ons omruilen voor een ander spel;

- Je kan je retour via het onderstaande contactformulier aanmelden.

In alle gevallen accepteren wij alleen retouren als deze in de originele verpakking zit. En waarbij het plastic niet is verwijderd.

Zijn er kosten verbonden aan retourneren?

Als je een spel wilt retourneren, dan zijn de kosten van retourverzending voor eigen rekening. Nadat wij je retour hebben ontvangen krijg je binnen 5 werkdagen je geld teruggestort.

Omruilen? hoe werkt dat dan?

Indien je een spel wilt omruilen voor een ander spel, neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Wij zorgen ervoor dat er een retourlabel naar je wordt toegestuurd. Deze kosten voor retour nemen wij voor onze rekening. Nadat wij het spel retour hebben ontvangen, sturen wij het andere spel toe. Ook deze verzendkosten zijn voor onze rekening. Indien het spel goedkoper dan het retourspel dan krijg je van ons het verschil terug gestort. Zijn de kosten voor het nieuwe spel hoger dan het retourspel dan worden deze in rekening gebracht.

Mijn spel is beschadigd ontvangen, wat nu?

Indien je spel een spel ontvangt die is beschadigd vragen wij je om binnen 3 werkdagen contact met ons op te nemen. Dit kan door het onderstaande contact formulier. Wij willen je vragen om foto's van de beschadiging mee te sturen. Samen gaan we kijken naar een gepaste oplossing.

Hoe moet ik een retour verpakken?

Wij accepteren alleen retouren in de originele verpakking. We willen je vragen om het spel goed stevig te verpakken en eventuele ruimte in de doos op te vullen met vulmateriaal om de kans op beschadiging te verkleinen.