• Bezorging kan langer zijn dan gebruikelijk wegens drukte bij de bezorgdiensten
  • Levertijd 3-5 werkdagen
  • Ultieme leegverkoop
  • Bezorging kan langer zijn dan gebruikelijk wegens drukte bij de bezorgdiensten
  • Levertijd 3-5 werkdagen
  • Ultieme leegverkoop

De Kwakzalvers van Kakelburg (NL)

€ 46,99
-40%
€ 28,00
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Aantal spelers 2-4
Speelduur ongeveer 45 minuten
Leeftijd 10+
Taal Nederlands


De kwakzalvers van Kakelenburg. Uitgegeven door 999 games van acteur Wolfgang Warsch. Een spel dat draait om tactiek en geluk. Dit betreft de Nederlandse editie. Originele titel the quacks of Quedlinburg. Tevens genomineerd voor speelgoed van het jaar 2019.


Verhaal:
Kruip in de huid van een kwakzalver in het plaatsje Kakelenburg. Hier wordt eens paar jaar een markt gehouden waarbij verschillende kwakzalvers komen om hun drankjes te brouwen en te verkopen. De werking van deze drankjes kunnen zijn voor liefdesverdriet, zweetvoeten of bijvoorbeeld de hik. Maar een kwakzalver toont nooit zijn recept. (En eigenlijk wil je dat ook niet weten.)


Speldoel:

In het spel de Kwakzalvers van Kakelenburg is het de bedoeling dat je de meeste punten weet te scoren aan de hand van je gebrouwen drankje. De ingrediënten worden in een meegeleverde zak gestopt en in elke ronde worden daar blind ingrediënten uit getrokken. Deze vormen de inhoud van je drankje, maar naast ingrediënten zitten ook knalerwten in je zak. Maar pas op, want zij kunnen ervoor zorgen dat je drankje ontploft en dat je die ronde geen punten haalt. Hoe ver ga jij om de beste kwakzalver van Kakelenburg te worden?

Dus vul je voorraadbuidel, mix je drankje en brouw zo het beste drankje van Kakelenburg!