• Bezorging kan langer zijn dan gebruikelijk wegens drukte bij de bezorgdiensten
  • Levertijd 3-5 werkdagen
  • Ultieme leegverkoop
  • Bezorging kan langer zijn dan gebruikelijk wegens drukte bij de bezorgdiensten
  • Levertijd 3-5 werkdagen
  • Ultieme leegverkoop

Pictonairy air partyspel (NL)

€ 24,99
-36%
€ 16,00
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Aantal spelers 2 teams

Speelduur 30-45 minuten

Leeftijd 8+
Uitgever Mattel

Taal Nederlands


Spel omschrijving


Pictionary Air, een doldwaze manier om het klassieke gezelschapsspel te spelen! Teken in de lucht en je ziet de tekening op je smart apparaat - zo heb je dit tekenspel nog nooit gespeeld! Download de Pictionary Air app op je smartphone of tablet en je kunt spelen. Richt de camera in de app op de speler die tekent en je ziet die speler mét zijn of haar tekening op het scherm van je smart apparaat.

Het wordt nog leuker als je je tekeningen vanaf je smart apparaat via Apple TV, Chromecast of een ander streamingapparaat naar je tv stuurt. Je hebt dan wel een geschikt streamingapparaat nodig. Kijk op de ondersteuningspagina van Pictionary Air (www.pictionary.com/support) welke apparaten je kunt gebruiken.

SPELEN: Pak een kaart met aanwijzingen en de Pictionary Air pen, en ga tekenen! Je team probeert de aanwijzing te raden terwijl jij in de lucht tekent. De Pictionary Air app (verkrijgbaar voor iOS- en Android-apparaten) laat zien wat je tekent, dus houd de verlichte punt van de Pictionary Air pen altijd naar de camera van het smart apparaat gericht. Je score wordt bijgehouden in de app, zodat je altijd kunt zien hoe je team ervoor staat.


Wat zit er in de doos?

1 Pictionary Air pen, 112 dubbelzijdige kaarten met aanwijzingen, kaartendoos en instructies.